Telefonunuzun dokunmatik ekranı çalışmıyorsa çözüm

Telefonun dokunmatiği bozuldu; ya da telefonun dokunmatiği çalışmıyor, veya, dokunmatik ekran çalışmıyor diyenler için vereceğimiz öneriyi uygulayabilirsiniz, fakat bu noktada şu detaya dikkat etmelisiniz: telefonunuz garanti kapsamında ise, telefonun dokunmatiği bozuldu, ya da telefonun dokunmatiği çalışmıyor, veya dokunmatik ekran çalışmıyor şeklindeki sorunu kendi kendinize çözmeye çalışmamalısınız. 

Telefonun dokunmatiği bozuldu, telefonun dokunmatiği çalışmıyor, ya da dokunmatik ekran çalışmıyor şeklinde bir sorununuz varsa, ve sorunu nasıl çözeceğinizi de bir türlü bulamadı iseniz, şu yöntemi deneyebileceğinizi paylaşan kişilerin bulunduğunu belirtelim: 
Telefonunuzun tam orta kısmına, iki kenara bakın. Sağ kenar, ya da sol kenarın ekranın çerçevesi ile birleştiği noktaya bir iğneyi yerleştirip, hafifçe hareket ettirin.
 İğnenin dokunmatik ekranı kullanmanızı olanaklı hale getiren camın altına girmesi gerekmektedir. Bir kaç saniye sonra iğneyi bulunduğu yerden çıkartabilirsiniz.

Telefonun dokunmatiği bozuldu, ya da telefonun dokunmatiği çalışmıyor diyenler; veya dokunmatik ekran çalışmıyor diyen kişiler, eğer dokunmatik ekran haricindeki fiziksel tuşlar çalışıyorsa bu uygulamayı gerçekleştirmelidirler. Ve uygulamanın, ilk olarak sağ tarafa, sonucun olumsuz olması durumunda ise sol tarafa uygulanması gerekmektedir.

Eğer ki telefonun dokunmatiği bozuldu, ya da telefonun dokunmatiği çalışmıyor şeklinde, dokunmatik ekran çalışmıyor gibi bir probleminiz yoksa, bu uygulamayı kesinlikle denememelisiniz. Garanti belgesi bulunan bir telefonunuz varsa, bu uygulamayı yine denemenizi önermiyoruz. 


Son çare olarak, ekranın değişmesi gibi bir duruma maruz kalırsanız bu uygulamayı gerçekleştirmeniz uygun olacaktır.
Cam kırılma riski vardır,sorumluluk bize ait değildir.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.